Cijene

UPISI U NOVOOTVORENI CENTAR U ILICI 488 U TIJEKU!

Brain Fitness treningom darujete svom djetetu poklon za cijeli život.

Cijena Brain Fitness treninga / konverzacijskog tečaja njemačkog jezika za djecu je 490 kuna mjesečno. Za svako drugo dijete iz iste obitelji dajemo dodatan popust od 10 %. Brain Fitness treninzi za djecu održavaju se jednom tjedno u poslijepodnevnim satima i traju 90 minuta. Ukoliko se radi o djeci s teškoćama u koncentraciji i pažnji, treninzi se mogu održati dva do tri puta tjedno u kraćem trajanju. U tom slučaju, kontaktirajte nas radi dogovora. Za sve informacije vezane uz termine kontaktirajte nas putem e- mail adrese info@brainfitness.hr ili telefona 091/520 9584.

Briga za um nije manje važna od brige za tijelo.

Cijena Brain Fitness treninga / konverzacijskog tečaja njemačkog jezika za odrasle je 490 kuna mjesečno. Treninzi se održavaju jednom tjedno u prijepodnevnim ili poslijepodnevnim satima i traju 90 minuta.

Sjećam se, dakle jesam. Sve ono što jesmo čine naša sjećanja koja su pohranjena u našem mozgu.

Cijena Brain Fitness treninga za osobe starije dobi iznosi 340 kuna. Ukoliko dolazite u paru, s partnerom ili prijateljem, dajemo Vam dodatnih 10 % popusta. Treninzi se održavaju jednom tjedno u prijepodnevnim satima i traju 90 minuta. Postoji mogućnost održavanja treninga u staračkim domovima. Cijena na upit.